Stílushét a Szőnyegszalonban

A jövő vásárlásának leginnovatívabb formáját ismerhetik meg a Stílushét vendégei, mely Nyíregyházán a Szőnyegszalonban kerül megrendezésre május 15. és 20. között.

Egy különleges és izgalmas eseménynek ígérkezik. Az üzletben a Szőnyegszalon 8 különböző stílusa kerül bemutatásra, amelyből minden nap kettő stílus lesz reflektorfényben. A stílusok saját lifestyle termeiben a vendégeknek lehetőségük lesz belekóstolhatni az adott stílus egyediségébe. Az illatok, csokoládék, látványos szőnyegek és lakástextilek segítségével magukba szippantják a különleges hangulatot és átélhetik a stílusok egyediségeit.

Az üzletben egy egyedi stílusválasztó alkalmazás várja a vendégeket. Ezzel az applikációval mindenki megtudhatja, hogy melyik stílus áll a legközelebb az egyéniségéhez. A Classic Elegant, Luxury Life, Pure Retro, Rich Spirit, Royal Inspiration, Trendy Lines és az Urban Style közül választhatnak, hogy megtalálják az igazi önmagukat tükröző stílust.

Az esemény 6. napján, szombaton részt vesz majd az ismert televíziós személyiség is, Ördög Nóra, illetve Sipos Attila lakberendező. Emellett a hét folyamán további vendégek látogatnak el a Stílushétre, mint például Zentai Edit műsorvezető, Rabócsi Renáta divattervező, Rudik Dóri a Varázsfészek írója, a Happyland gyerekfoglalkoztató szakemberei, Kosik Anita Ringatója, Piszár Tünde stílustanácsadó, Gulyás Anett, a Hedonist étterem tulajdonosa, Vinnai Milda a Life&Style ékszer képviselőjeként, Bacskai Regina a tortakészítés mesterfogásait bemutatva, valamint Uhrin Anikó, az Affinata tulajdonosa.

Ördög Nóra szombaton izgalmas beszélgetésekre invitálja az érdeklődőket, többek között Sipos Attila lakberendezővel és Rabócsi Renáta divattervezővel. Ezt követően az ide látogatók Nórával közösen fedezhetik fel a Szőnyegszalon termékeit, stílusait.
A beszélgetések mellett a Pandóra Projekt és Major Dorci is színpadra lép.

Akik gyermekekkel éreznének célszerű a 15-17 óra közötti időpontot választani, hiszen a Szőnyegszalon kifejezetten gondolt a legkisebbekre is, hogy szórakoztató és élménydús programokkal szolgáljon nekik is.

A Szőnyegszalon Stílushéte egyedülálló lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni a belső stílusukat és inspirációt meríteni az izgalmas lakberendezési trendekből. Legyen szó akár a klasszikus eleganciáról, a luxus életérzésről vagy éppen a retró stílus varázsáról, itt mindenkinek megvan a lehetősége, hogy megtalálja az igazán önmagához illő stílust. A Szőnyegszalon várja az érdeklődőket a Stílushét alatt, hogy együtt fedezzék fel a belső kreativitásukat és átéljék az inspiráció erejét.

A Stílushéten való részvétel regisztrációhoz kötött. További részleteket a stilushet.hu weboldalon találsz.

Must Read

spot_img